hits

Blomkålwraps med chili og koriander

SML
 
Blomkålwraps med chili og koriander
6-8 stk

1,5 blomkål
2 egg
1 ss fiberhusk
1 chili
1 neve koriander
salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Kutt blomkålet i små buketter
og ha dem i en foodprosessor.
Finmal blomkålen og tilsett resten
av ingrediensene unntatt fiberhusk.
Når alt er godt blandet tilsetter du fiberhusk og
kjører blandingen til den tykner.
Lag 6-8 like emner og trykk dem ut på et bakepapirkledd
stekebrett.
Stekes på 180grader i 10-15 min.
De er ferdige når de er gylne.
SML
Passer perfekt til taco, lunsjwraps, med ost, til kylling osv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Elisabeth

Mona Elisabeth

43, Stavanger

Jeg startet min kulinariske reise på kjøkken- benken til Mormor da jeg var 2 år gammel. Jeg lærte å bake og å safte og sylte. Mormor lærte meg om gode mat- tradisjoner, og viktigheten av skikkelige råvare. Kreativ lavkarbo er mat laget med kjærlighet, lidenskap for faget og respekt for råvarene. Smaksidealet er renhet, og selv om råvarene er norske henter jeg mye inspirasjon fra middelhavet, med en ekstra forkjærlighet for det italienske kjøkken. Jeg har lang erfaring innen restaurant, catering og kantinefaget og igjennom Kreativ lavkarbo håper jeg at enda flere vil ta del i min lidenskap.

Kategorier

Arkiv